Koko päivä on ollut todella kuuma ja koko ensi viikoksikin on luvattu hellettä! Kaikki olisi täydellistä, jos vielä ruskettuisikin. Harmi, että olen todella vaalea ja ennemminkin palan kuin rusketun. Viimeinen toivoni on syksyn Kreikan matkassa, mitä odotan todella innolla! Toivottavasti sielä ruskettuisin edes sen verran, että kun palaan saan kommenttia: "Olet ruskettunut". Se masentaa, jos kukaan ei matkan jälkeen huomaa minussa mitään eroa.

Meillä oli Lauran kanssa hieman ongelmia ensi viikon työvuoroista. Kumpikaan ei oikeastaan pääsisi loppuviikosta suunniteltujen menojen vuoksi. Me ollaan menossa joko torstaina, tai perjantaina Serenaan ja Laura porukoineen menee myös Lahteen ja Helsinkiin loppuviikosta. Aikamme siinä pähkäiltiin ja sovittiin, että minä hoidan maanantain ja torstain (mennään siis perjantaina Serenaan) ja Laura hoitaa tiistain ja keskiviikon. Tuiskun mummu tulee hoitamaan Tuiskua perjantaina. Sille ei käynyt tostai, joten joudutaan sinne Serenaan mennä sit perjantaina. Toisaalta näin on parempi, vaikka perjantaiks olikin luvattu vähän sadetta. Mutta ainkin on lämmin. Ja jos lauantaina on parempi sää kuin perjantaina, niin me mennään silloin. Sekavaa, tiedän.

Sain pitkästä aikaa uusia vaatteitakin. Roosalla oli reenit ja me mentiin äidin kanssa Lielahteen ostoksille. Sportia Pekassa oli tosi paljon alennuksessa kaikkea! Ihan älyttömän paljon raahattiin pukuhuoneeseen vaatteita ja kokeiltiin. Kolme t-paitaa ja yhdet housut tarttuivat matkaan (yht.n.40€). Tosi iloisen värisiä paitoja. Pinkkiä ja vaaleanvihreää. Vähän arastelen pinkkiä, mutta se väri sopii mulle tosi hyvin ja nyt kun se "pinkki on pissisten väri" buumi on jotenkin hieman laskenut, niin uskallan sellaisenkin ostaa. Se oli niin ihanan pirteä ja niinkuin jo sanoin, väri sopii mulle.

Mutta pitäisi sitä vielä jotain uutta saada ennen koulujen alkua, joka alkaakin muuten ihan pian. Enää kaksi viikkoa lomaa. Ja ahdistavaa mennä kouluun samoilla vaatteilla, millä oli koko viime vuoden. Pitäähän sitä nyt jotain uutta olla! Tavoitteena olisi ostaa pari pitkähihaista (t-paitoja ja toppeja on jo aika lailla), shortsit ja/tai hame, sekä mielellään uusi koululaukku. Puman laukut kiehtoo mua, mutta en tiedä mitä äiti sanoisi, jos niin kallista haaveilen. Ehkä pitää tyytyä halvempaan versioon. Marimekkokin olisi kiva. Äh, onkohan mulla vähän kallis maku? Ja ainiin, uudet kengätkin voisi olla kivat. Eilen äiti osti yhdestä liikkeestä pari alennusvaatetta ja ihastui niihin ihan täysin. Kerrankin se kuulemma löysi housut, jotka olivat ihan kuin sille tehdyt. Ja paitakin kuulmma sai näyttemään kapeammalta. No, siitä samasta liikkeestä löysin ihanat keltaiset balleriinat. Maksoi kyllä aika paljon, joten äiti ei suostunut ostaa. Omalla rahalla olisin ne saanut. Jäi kuitenkin kauppaan. Ehkä hieman harmittaa, mutta toisaalta keltainen on aika rohkea väri. Ja se ei kaiken kanssa niin helposti sovi. Mutta musta olisi kiva olla tyyliltäni vähän rohkeampi! Värejä vaan enemmän. Mutta ensi askeleet on aina niin vaikeita ottaa. Mutta jos löydän toiset halvemmat keltaiset balleriinat, ostan ne.

Huomenna taas työpäivä ja aikaisin aamulla herätys, joten nyt suihkuun ja nukkumaan!