Siirtelin juuri tuossa kuvia Serena reissusta koneelle. En niitä kuitenkaan tänne laita, vaikka aluksi niin kyllä ajattelin. Ehkä viisaana tyttönä kuitenkin päätin, että nettiin en kuvia laita, missä olen bikinit päällä. Kun piti galleriaankin yksi ihan onnistunut kuva laittaa, mutta en sitten laitakkaan. Jotenkin olen tosi väsynyt tästä päivästä, enkä ole kovin luovalla tuulella kirjoittamassa, joten tekstin laatu ei varmasti ole mitään kovin hääppöstä.

No, jokatapauksessa aamulla lähdettiin ajaan kohti Helsinkiä. Vietiin koirat Hämeenlinnaan vaarille ja Arjalle hoitoon. Arja on niin eläinihminen. Meidänkin koiria kohtelee kuin pieniä vauvoja. Okei, palataampa asiaan. Ajettiin siis Helsinkiin ja siellä Serenaan. Mä ja Roosa sinne oikeestaan vaan jäätiin. Vanhemmat lähtivät kaupungille ostoksille. No, me sitten uitiin ja käytiin ensin sisämäet läpi. Tornadot, mustat aukot sun muut. Sisäjutuista lemppariksi kyllä ehdottomasti ilmeni villi virta, missä piti vain uida läpi semmonen reitti, missä virta vei ja vastaan tuli erilaisia mäkiä, vastavirtoja yms. Siihen ei tarvinnut edes jonottaa, joten sitä tuli kaluttua läpi monen monet kerrat.

Sitten siirryttiin ulos. Oli tavallisia liukumäkiä ja sitten oli semmonen rata, joka laskettiin renkaalla. Se oli hauska ja muistan, kuinka me pienenä isän kanssa laskettiin sitä ja tykättiin ihan älyttömästi. No, ulkolaitteista lemppareiksi kuitenkin ilmeni ikään kuin half pipe. mentiin renkaaseen istumaan ja ylhäältä se lähti lähes pysty suoraa mäkeä laskemaan alas ja nousi toiselle puolelle tosi ylös. Kunnes vauhti loppui ja virta vei renkaan sivuun. Se oli hauska, mutta vasta kun oli puoli tuntia jäljellä, me tajuttiin sen hauskuus ja mentiin silloin 3 kertaa peräkanaan sitä.

Välillä satoi, välillä ukkosti, mutta silloin oltiin aina sisällä. Ulkona taas, kun aurinko alkoi taas paistaan. Otin aurinkoa ja toivottavasti sain edes vähän väriä pintaan. Nyt kun kattoo noita siellä otettuja kuvia, niin voi että kuinka valkoinen mä olen. Voisi pistää kuvanmuokkausohjelmaan ja vähän rusketusta kehiin, kun tolla jouluna saamalla kuvanmuokkausohjelmalla saa sitäkin laitettua. Mutta mitä sitä suotta, kun ei niitä kuvia nyt minnekkään esille edes tule.

Vanhemmat oli ostanut Helsingistä mulle uuteen huoneeseen peilipöydän. Se on aivan ihana! Yritin netistä tässä äskön löytää siitä kuvaa tänne, mutta ei ollut haulla tuloksia. No, sitten kun talo ja huone on valmiita, niin otan tänne pari kuvaa huoneesta. Eiköhän se peilipöytäkin sitten sielä komeile. Olin myös puhunut äidille paljon, että haluaisin uuden koululaukun. Ja nyt ne sitten osti mulle sieltä marimekon sellaisen harmaan laukun. Malliltaan tosi kiva, väriltään ei. Oikeen harmitti, kun tulin puhuneeksi siitä laukusta niin paljon, kun nyt ne sit osti sen ilman mua. Ja vaikka tykkään siitä laukusta, niin Laura oli juuri saanut saman mallisen, ja varmasti siitäkin tosi kiva, kun hankin samanlaisen heti perään. Paitsi erivärisen. Vaikka täytyy myöntää, että jos Lauran laukku ei olisi ruskea, olisin itse ottanut ruskean. Mutta kun kaikkea ei voi saada. Ajateltiin jo äidin kanssa, että mennään Tampereelle kysymään, voiko sen vaihtaa eriväriseen. Vaikka punaseen. Sellainen olisi hienompi. Äh, inhottavaa kun yleensä luotan äidin makuun ja nyt se väri ei sitten iske ollenkaan. Osti äiti sitten hienon Puman hupparinkin ja Roosalle kaikkea sälää.

Tälläistä tällä erää. Nyt nukkumaan.