Jotenkin tuli olo, ettei ole mitään tekemistä, muttei tännekkään kyllä mitään kirjoittamista. Ei ole mitään erikoista tapahtunut, sitä samaa vaan. Ja väsymys on järkyttävä aina näin iltaisin. Mietin, että silloin, kun meille alkaa tulla kokeita, niin olenkohan silloinkin näin väsynyt. Kuinka jaksan lukea, kun telkkaria katsellessakin välillä silmät tuntuu painautuvan kiinni. Pitää varmaan ruveta menemään aikaisemmin nukkumaan, juomaan kahvia tai nukkumaan päiväunia. Mutta jos asiat tälläisenä jatkuu, niin tulee olemaan vaikeaa lukea ajatuksella. Onko teessä muuten kofeiiniä?

Tällä viikolla alkoi salkkarit taas. Niitä olinkin jo odotellut. Kauhean lyhyeltä noi jaksot vaan tuntuu. Puoli tuntia ja niiden välissä ties kuinka pitkä mainoskatko. Ihan kuin viime vuonna ne olisi (ainakin tuntuu siltä) pidempiä. Olen muuten huomannut, että koneella olo on mulla selvästi jäänyt vähemmälle. Ei edes tee mieli koneen ääreen kokoajan, niin kuin joskus. Ennen salkkareitakin tulin puoleksi tunniksi koneelle ja nyt tulin tänne kirjoittamaan. Ja tuo määrä on minulle aika vähän. Ennen vierähti tunteja koneella ja yritin ajatella, että vartin päästä lähden, mutta en kuitenkaan lähtenyt. Ehkä olen hieman kyllästynyt koneella oloon? Tai parempi selitys: minulla on paljon muutakin tekemistä. Katselen Serranoa koulun jälkeen, teen läksyt, luen Potteria ym. Ei jää kamalasti aikaa koneelle. Varsinkaan sitten, kun alan käymään niillä salsatunneilla (jotka alkaa huomenna) ja näyttiksessä.

Tänään oli seiskojen kaste. Viimeinen tunti meni siihen, kun seiskat kiersi eri pisteillä ulkona ja teki tehtäviä, kun me muut katseltiin. Voi niitä pikkusia, kun ne ei uskaltanut yhtään tanssiakaan tanssirastilla. No, saattoihan se hieman olla 'noloa' kun puolet koulusta on kerääntynyt nimenomaan sille tanssirastille katsomaan tapahtumia. Ei olisi välttämättä mullakaan ollut pokkaa seiskaluokkalaisena isompien edessä tanssia. En tiedä. Hakkarin koulussa ei ollut seiskoilla kastetta, silloin kun olin siellä seiskalla.

Mutta nyt menen ruokkimaan meidän nälkäiset koirat ja sen jälkeen niiden kanssa lenkille. En nyt tähän hätään keksi tähän minkään hyvän laulun sanojakaan. Ensi kerralla sitten!