En ole taaskaan ehtinyt kirjoittelemaan. Viime lauantaina oli itsenäisyyspäivä. Katseltiin linnanjuhlia ja P.S. Rakastan sinua -elokuva. Oli todella huono verrattuna kirjaan! Kirjassa oli eräs todella olennainen henkilö päähenkilön veli Richard, mutta sitä ei otettu koko elokuvaan edes mukaan! Olin pettynyt koko elokuvaan. Jos en olisi lukenut kirjaa, en tiedä mitä mieltä elokuvasta olisin, mutta kirjan luettuna se oli surkea. Ehkä vähän otettu vaikutteita kirjasta. Siinä se. Linnan juhalt taas ei poikennut juuri muistakaan. Odotetuin tähti oli luultavasti viime idolsin toiseksi tullut Anna Abreu, joka sitten asteli linnaan Panu Larnoksen kanssa. Nätti asu oli Annalla. Sopi sille tosi hyvin.

Keskiviikkona oli syyslukukauden viimeinen koe: maantiedon koe, joka meni ihan hyvin. Tavoitteenahan mulla olisi saada siitä se ysi plus vähintään, mutta taitaa ehkä jäädä haaveeksi. No toivottavasti mulla on jollakin kiitettävällä edes mahdollisuuksia todistuksessa ysiin. Ei kiitos, en halua kasia! Yhteiskuntaopin yritystyökin piti palauttaa viime viikolla. Tein sisustussuunnittelusta. En tiedä, toivottavasti saan siitä kiitettävän. Kympin haluisin todistukseen, mutta saa nyt nähdä. En haluaisi odottaa liikoja, kun joudun kuitenkin pettymään.

Tänään oli ilmaisutaidon näytelmät. Esitin hotellin sihteeriä, vai mikä lie sen toiminimi onkaan. Aamulla jännitti pirusti, koulussa jännitys vähän laantui kun kaikki muut oli niin rentoja ja huolettomia. Pari muuta mun lisäks kyllä jännitti. Tai sitten muut ei vain kehdannut myöntää sitä. Pääasia on kuitenkin, etten mokannut kertaakaan! Olen ylpeä itsestäni. Kaikki repliikit meni täydellisesti. Muilla tulin tosi mokaa jos jonkunmoista, mutta ei se näytelmää pilannut. Nyt on ihanaa, kun ne on ohi ja saa huokaista. Tosin oli todella hassu katsoa se näytelmä sen jälkeen videolta (ilmasutaidon ope oli kuvannut sen). Oma ääni kuulostaa aivan järkyttävältä. Ihan kuin miehen ääni.

Huomenna menen varmaan kaupunkiin. Ehkä vähän katsomaan joululahjoja kavereille. Toivottavasti löydän jotain kivaa. Saa nähdä.

Edit: Herranjesta tajusin, että kun tänään on 12 päivä, niin tavallaan ollaan joulukuun puolessa välissä. Enää tälläinen toinen samanlainen lyhyt pätkä ja on jouluaatto! Miten aika voi mennä näin nopeasti?!