Nyt on sitten kortit laitettu postissa menemään ja muutama kortti on tullut meillekin. Joulu tulee kamalaa vauhtia. Muistan, kun pienenä kärsimättömästi odotti, että saa avata luukkuja ja laski paljonko on vielä jäljellä yms. Aika tuntui menevän kamalan hitaasti. No, nyt kun joulu merkitsee jo muutakin kuin lahjojen saantia, niin aika menee kamalan nopeasti. Kamala stressi lahjojen ostosta. Äidin lahjan kyllä suurinpiirtein tiedän, isän joten kuten, mutta kaverini lahjaa en kyllä tiedä ollenkaan! Siitä se isoin stressi koituukin.

Tänään oli koulussa mukava päivä. Ilmasutaitoa, kemiaa, jossa pelattiin monopolia, yhteiskuntaoppia, jossa kuunneltiin jonkun upseerin luennointia ja ruotsin tunnin sijasta kuunneltiin, kun vaihto-oppilaat kertoivat kokemuksiaan. Olisin halunnut saada ruotsin kokeet takaisin. Opettaja sanoi, että se meni huonommin, mitä se odotti, mutta omalta osaltani minulla on suuria odotuksia. Joudun kuitenkin pettymään, mutta en pysty käskeä itseäni lopettamaan ajattelemaan, että se koe meni hyvin. Onhan minulla muutama virhe, mutta ne on vain ne muutamat. Tietty huolimattomuusvirheitä saattaa olla. Niitä minä eniten pelkäänkin.

Lumilla alkoi muuten eilen juoksut! Kasvattaja ei saanut silmäkuvausta ennen ensi vuotta, joten riskillä mennään ja astutetaan Lumi ilman varmaa tietoa, onko silmissä vikaa. Ensin meidän piti mennä huomenna trimmiin ja samalla viedä Lumi sinne, mutta nyt se siirtyikin, että me menemme sinne tapaninpäivänä. Toivottavasti astutus ja raskaus sujuu hyvin. Jos Lumi saa edes yhden tyttövauvan, me otetaan se itsellemme. Toivottavasti siis sieltä tulee edes yksi tyttö. Pääsiäisen aikaan ne olisi luovutusiässä, joten meille tulee siis ehkä pääsiäisvauva!

No, eipä tältä päivältä juuri mitään kerrottavaa ole, joten tämä merkintä jää nyt hieman lyhyeen. Käyn vielä etsimässä jonkun kivan laulun sanoja tähän loppuun. :)

Tykästyin kauheasti The Arkista, silloin kun se vuonna 2007 esiintyi euroviisuissa. Laitan siis sen euroviisi kappaleen sanoja tähän.

Words, I like to break 'em
Words I'd like to shake 'em
Shake 'em from my troublesome mind
And why? – Heaven knows, it's a joke I suppose
But baby, I'm the worrying kind
Yeah!
(The Ark - The Worrying Kind)