Tänään oli aika turha päivä. No ei mitään siis sen kummempaa. Syötiin viimeistä päivää jouluruokia. Sen jälkeen äiti hetti ne vähät, mitä jäi niin roskiin. Kinkku tosin on rääppimisiä vailla jääkaapissa. Sieltä aina välillä joku käy syömässä pieniä paloja.

Iltapäivällä äidin kaveri Minna perheineen tuli käymään nopealla visiitillä. Sillä on pieni 3 vuotias Mikko, jonka kanssa juttelin jonkun verran. Ei ollut kovin ujo. Kertoi ihan reippaasti, mitä oli saanut joululahjaksi yms. Juulia taas oli ihan hiljaa, kun siltä oli kysellyt kuulumisia. Minna ja hänen miehensä Mika näki nyt ensimmäistä kertaa sitten taloakin ja he ihastelivat kovin näkemistään. Äiti kertoi myös Minnalle loukkaantuneensa siskoonsa, joka ei eilen ollut kiittänyt ruuista. Minnan mielestä kyse oli kateellisuudesta, mutta empä tiedä. Kyllä nyt oli jostain muusta kyse.

Äiti oli siitä kamalan loukkaantunut, joten hän soitti siskolleen sitten illalla ja jutteli 2 tuntia! Olimme muut jo ihan uuvuksissa, kun leffaa olisi pitänyt alkaa katsomaan ja sitä yhtä ei näy eikä kuulu. He olivat kuulemma puhuneet kaikesta mahdollisesta. Puhdistanut niin sanottua ilmaa sanomalla ihan suoraa päin naamaa, mitä toisesta ajattelee. Molemmat olivat kuulemma kertoneet oman mielipiteensä kärkäästi, mutta alkua lukuunottamatta ihan rennolla ilmapiirillä.

Lumi on kuulemma tykästynyt kasvattajalla siihen leikattuun urokseen Vesseliin. Lumi oli huutanut ihan reippaasti, kun heidät oli erotettu ja kasvattaja oli joutunut käydä karjumassa sille pariin otteseen, ennen kuin oli hiljentynyt. Jossain muissakin tilanteissa Lumia on jouduttu kuulemma ihan rankaisemaan, mutta Lumi ei ole välittänyt tuon taivaallista. Hah, onneksi. Pysy siellä lujana Lumi! Oli sitä tänään yritetty astuttaakin, mutta Lumi ei kuulemma tykkää kauheasti siitä uroksesta. Vesseli kelpaisi paremmin. Eikä se otollinen aikakaan kuulemma ole ihan vielä. Toivottavasti se nyt onnistuu joka tapauksessa. Koirakuulumisia myöhemmin sitten lisää. :)