On nyt ollut parin päivän lomailu blogista. En ole oikein ehtinyt tulla kirjoittelemaan kuulumisiani. No, ei ne nyt kovin kummoisia edes ole. Pari päivää sitten sunnuntaina mentiin kaupunkiin ja mukaan sieltä tarttui puman uudet kengät. En ihan sen tyylisiä mennyt hakemaan. Oikeastaan en edes tiedä, minkä tyylisiä sieltä lähdin hakemaan, mutta sellaiset sieltä nyt sitten kuitenkin sattui lähtemään mukaan. 80 € maksoi. Ihan hienot. Olen aina halunnut puman kengät, ja nyt minulla sitten sellaiset on. Kivaa. Sunnuntaina myös kasvattaja soitti ja kertoi, että astutus oli tänään sujunut hyvin! Sanoi kokeilevansa sitä vielä maanantaina uudelleen ihan varmuuden vuoksi.

Maanantai oli tylsä päivä. Nuokuttiin vain kotona, istuskeltiin koneella yms. Ei mitään tähdellistä, mutta tänään, eli tiistain lähdettiin sitten hakemaan meidän Lumia takaisin kotiin ja vietiin samalla Figo trimmiin. Kasvattaja kertoi, että Lumin toinen yritys oli epäonnistunut täysin. Kuulemma se h-hetki oli jo mennyttä. Eli yhteen yritykseen jäi ja nyt odotellaan sitten pari kuukautta, että tuleeko raskauden merkkejä, vai ei. Nyt ei kyllä pysty sanomaan vielä juuta eikä jaata. Saattaa olla, että astutus tapahtui liian myöhään, tai sitten se voi olla onnistunut. Se jää nähtäväksi. Toivottavasti se olisi onnistunut. Äiti kyllä yritti sanoa, että kannattaa asennoitua, että ei se ole raskaana. Ei tule sitten pettymyksiä, mutta mun on kamalan vaikea asennoitua niin. Ihan sama, vaikka tuleekin pettymys, mutta nyt toivon vain parasta.

Kamalan kiukkunen Lumi on kyllä koko päivän nyt kotona ollu. Ärissyt ja murissut Figolle kokoajan. Äiti osti pari uutta vinkuleluakin koirille ja siitäkin syttyi kamala tappelu (vaikka niitä tosiaan oli kaksi). Äiti oli ihan peloissaan ("herranjesta älkää tapelko, jos Lumikin on raskaana").

Huomenna onkin sitten uusivuosi. Tokavika päivä vuotta 2008. Täytyy kyllä sanoa, että ei ole mitään suurenmoista taaskaan tapahtunut vuoden aikana. Aina sitä toivoo jotain kivaa uutta seuraavalle vuodelle, mutta sitten ei kuitenkaan tapahdu mitään. Vuonna 2009 olisi kiva saada poikaystävä. Se jos ensi vuonna tapahtuisi, olisin siihen vuoteen enemmän kuin tyytyväinen. Toivossa on hyvä elää. Käytiin äidin kanssa ostamassa huomiselle vähän ruokia ja herkkuja. Eräs ystäväperhe tulee meille viettämään uutta vuotta. Se on meillä jo perinne, että ne tulee meille. Mutta huomisesta sitten enemmän huomenna! :)