Olen todella väsynyt! Aamuherätykset ovat tuskaisia, sänky tuntuu todella ahtaalta nyt, kun Lumi on joka yö ihan kylkikyljessä mun kanssa ja kaiken lisäksi enää en pääse autolla kouluun, koska äiti rupee nyt tekeään pitkää päivää, joten se menee jo kahdeksaan. Enkä minä jaksa niin aikaisin koululle mennä kökkimään. Menen siis bussilla. Torstaina meinasin myöhästyä bussista ja tänään bussi meinasi mennä ohi. Mutta jotenkin siihen bussilla menemiseen on jo tottunut, vaikka vasta pari päivää on menty.

Äidinkielessä pitäisi valita joku suomalainen kirjailija ennen ensi viikkoa. Kävin eilen kirjastossa etsimässä jotain kirjaa, missä olisi suomalainen kirjailija ja minkä kirjan voisi lukea. Valitsin sieltä aika monta mukaani, mutta luulen, että äidinkielen työn teen kuitenkin Laila Hietamiehestä. Hän on aika tunnettu kirjailija, joten löydän varmaan hyvin tietoa. Ja huvittavaa oli myös se, että valitsin hänen kirjoistaan sellaisen, minkä nimi on Sonja (sama nimi kuin minulla) ja se on ilmestynyt vuonna 1993 (minun syntymävuosi). Ehkä tämä tuo onnea minun äikäntyölle. Äikässä pitäisi nyt kirjoittaa myös pakina. En ole ihan kunnolla perillä, mikä edes pakina on. Kyllä suurinpiirtein tiedän. Oma aihekin on jo keksitty, mutta sen toteutus pakinamaisesti on hakusessa. Taidan kohta mennä lukeen netistä muita pakinoita, jos saisin sieltä vähän jotain esimerkkejä ja vaikutteita.

Tänään oli vaarin 65-vuotisjuhla. Mentiin käymään Tampereella hänen luonaan. Arja oli tehnyt lättyjä ja niitä me sitten syötiin synttäreiden kunniaksi. Arja odottaa jo malttamattomana Lumin ensimmäisiä raskauden merkkejä, että onko se raskaana vai eikö ole. Sen näkee vasta viikon parin päästä. Sunnuntaina tulee 2 raskausviikkoa täyteen. Koirista tulikin mieleen, että yksi kaverini rinnakkaisluokalta saa myös parin viikon päästä westien. Ihan hassua, mutta tosi kivaa. Niille tulee poika. Olisi kiva nähdä sitä, sitten kun se on niille tullut. Äiti jo ehdotteli, että se kaveri voisi tuoda sitä koiraa meille näytille. Figo saattaa öristä pojille ja Lumikin on aina kauheen mustasukkainen toisille koirille, joten en tiedä onko se hyvä idea. Katsotaan nyt! :)