Vaude, en ole pariin päivään käynyt ollenkaan kirjoittamassa mitään tänne ja nyt huomasin, että täällähän on uudistuneet sivut. Hienommat on kyllä. Tosi kivat. Innostuin sen johdosta kokeilemaan vähän muitakin fontteja.

No, mun viimeinen lomaviikko on mennyt löhöillessä. Olen innostunut pelaamaan simssiä ja sitä on nyt tullut pelailtua. Eilen käytiin myös järven jäällä luistelemassa. Oli tosi kylmä, ja jää oli vähän huonompaa, mitä viime vuonna, mutta kyllä siellä hienosti pystyi silti luistelemaan. Tosin olin vahingossa ottanut kaapista hieman liian pienet luistimet mukaan. Piti ottaa villasukat välistä pois, ettei puristaisi niin paljon. Kyllä niillä onneksi pystyi sitten ilman niitä villasukkia luistelemaan.

Tänään on ollut taas normi päivä. Vähän stressaa tuo huominen koulujen alku taas, vaikka eihän niissä toisaalta mitään stressaamista edes ole. Mutta keväällä tulee kuitenkin aika moinen koulustressi taas harteille, kun kaikenmaailman valtakunnallisia kokeita. Haluaisin nostaa tai pitää jotkut numerot korkealla, mutta tuntuu, että siitä tulee todella raskas haaste. Yritettävä kuitenkin on.

Tehtiin tänään äidin kanssa munkkeja ja tarjottiin niitä isovanhemmille, joita pyydettiin käymään. Voi että, ne oli kyllä hyviä, munkit siis. 8D

Meille on mun kaverin kanssa ihan mahdotonta, kun jos toinen haluaa saada kiinni toisen, niin toinen ei vastaa puhelimeen, sitten kun toinen näkee, että toinen on yrittänyt soittaa ja soittaa takasin, niin toinen ei taas vastaa. Ja tätä jatkuu. Ollaan eilisestä asti yritelty vuorotellen soitella toisillemme, mutta kertaakaan ei olla puhuttu. No huomenna nähdään ihan kasvotusten koulussa ja voidaan sitten puhua. :)