Roosalla oli tänään jalkapallo peli ja täytyy tähän alkuun sanoa, että hän sai ensimmäistä kertaa maalin pelissä! Pitkään on tätä odotettu ja nyt se sen teki. Kiljaisin ääneni käheäksi kentän laidalla ja sen jälkeen hieman hävettikin, kun olin huutanut niin kovaa. Mitäköhän ihmiset ajattelivat? No, ei ne onneksi tunne, niin ei tule jälkisanomisia.

Ennen kuin mentiin sinne peliin, käytiin kahvilassa ja sen jälkeen ajeltiin muuten vain ympäri Vehmaisia. Mentiin söpön lahjaliikkeen ohi ja päätiin kipasta siellä. Kello oli kymmentä vaille kuusi ja liike suljettaisiin kymmenen minuutin päästä. Kierrettiin liike ja näin siellä suloisen korutelineen. Sellaiseen naisen vartalon, josta kailasta lähti teline, mihin pysty laittaan koruja roikkumaan, samoin käsien kohdassa oli "nupit", joihin voi laittaa koruja. Naisella oli valkoinen mekko päällä, minkä helmassa oli röyhelöä ja sieltä roikkui helmiä. Varsi, joka lähti hameen alta oli todella suloinen. Kokonaisuudessaan sitä telinettä on todella vaikea kuvailla, mutta laitan ehkä myöhemmin tähän kuvan siitä. Tai sitten kun laitan yleiskuvia valmiista huoneesta, se näkyy sit siinä.

Ostin sen telineen. Se oli aivan minun tyyliäni ja sopisi älyttömän hyvin huoneeni meikkipöytään. Ja kun olin sen ostanut ja tontilla hieman kokeillut, miltä se koruteline näyttäisi ikkunalaudalla, teki aivan älyttömästi mieli muuttaa jo sinne ja laittaa oma huone järjestykseen. Tekee niin miele sisustaa sitä ja elää siellä. Koko illan ollaan äidin kanssa kuviteltu siellä elämistä. En pian enää malta odottaa, että se valmistuu. Tuntuu, että talon rakentaminen on ikuista. Sitä ollaan rakennettu jo yli vuosi. Alkaa pian järki mennä.

No tämä merkintä jää hieman lyhyemmäksi, mutta laitan tähän loppuun Serranon perheen tunnusbiisistä pätkän. Olen ihastunut tähän espanjalaiseen biisiin. Aivan ihana.

Mis cuentos no hablaban de historias
hechas de casualidad
nadie me dijo que el destino
daba esta oportunidad
Uno más uno son siete
quien me lo iba decir
que era tan fácil ser feliz
(Fran Perea - Uno más uno son siete)