Ei itketä lauantaina. Ei viitsitä murjottaa. Ei lauantai hukkaan kulua saa.

Sanotaan jossain vanhassa laulussa. Musta tuntuu että nykyään aina lauantait vaan valuu hukkaan. Nukutaan pitkää, ensin suunnitellaa, että lähetään jonnekki (tänään piti mennä tampereelle ostaan joululahjoja, mutta sitten ei mentykkään), mutta kaikki menee pieleen ja jäädää kotiin vaan yöpaita päällä möllöttään. Katsottiin hiihtoa ja tuli niin ikävä hiihtoa. En ole pitkään aikaan hiihtänyt silleen kunnolla. Ja kun vuosi vuodelta nämä talvetkin vain huononee. Sitten kun saan lapsia, niin niille kerron kuitenkin, että ennen oli sellaista valkoista maassa ja ne on ihan ihmeissään. Hah.

Mentiin illalla pelaan sulkapalloa. Ihan kivaa oli, vaikka en mä mikään ammattilainen ole. Ihan harjoittelija ja aloittelija vasta. lopuks pelattii isä ja minä vastaan äiti ja roosa. jotenkin musta tuntu, että roosan ja äidin joukkueen ilmapiiri oli vähän parempi. Äiti tsemppas ja kannusti Roosaa, joka on samalla tasolla kuin minä. Isä lähinnä tuhahti, jos sulka pääsi minulta ohi. Tuli tosi tyhmä olo. Äiti sitten alkoi lopuksi mullekin huudella jotain. Huoh. No ihan sama.

Nyt illalla meidän piti mennä sukulaisille saunoon, mutta me jäätiin Roosan kanssa kotiin. Siellä olisi ollut ihan kamalan tylsää. Vaikka saunaan tosin olisi ihan kiva mennä, mutta pitää nyt vaan kärsivällisesti odottaa, että me saadaan se meidän oma sauna kuntoon, niin pääsee sit sinne.

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours
(Jason Mraz - I'm Yours)